להיט הבית כרגע, ערבוביה בין מקלוביה לאורז פרסיה. לוקלוקו אני אומרת לכם. מקטן ועד גדול מציניקן ועד איש שמאל בקיצקוץ קל קל קל להכנה רק כמה דברים חשובים לפני 1. סיר עמוק ושטוח עדיפות ל-טפלוני שהתפחי אדמה לא ידבקו 2. לא להתקמצן על השמן, חברים יש מקומות שהחיסכון לא יושב טוב בגבות. תנו בשמן בשמחה בשפע בהתלהבות. 3. לא להיבהל שאין מים. רק נקפיד לשטוף את האורז ולהשרותו כ-חצי שעה. 4. מגבת כומו בתמונה עם קליפס ליופי
למרינדה כף רסק עגבניות 2 שיני שום כתושות חצי כפית כמון 2 כפות שמן זית מעט סוכר חצי כוס מים מיץ של חצי לימון מלח ופלפל 700 גר’ פרגיות חתוכות קוביות קטנות או חשוב: צמחונישים/ טבעונישים יחתכו כרוביות/חצילים ובטטות סה”כ 700 גר’ וישימו במרינדה בדיוק ככתוב!! לתוך מרינדת הפרגיות כ-10 דק ואז נטגן במחבת קלות את הבצל טבעות נוסיף רבע כפית זעפרן ואת מרינדת הפרגיות או הירקות כ- 7 דק’.