המצרכים (4 מנות):

לסלט:

  • 4 לבבות חסה
  • 50 גרם שבבי פרמזן
  • 4 ביצים רכות או חצי קשות (לא חובה)

לקרוטונים:

  • 5 פרוסות חלה או לחם, חתוכות לקוביות אחידות
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי כפית אורגנו

לרוטב:

  • 4 פילטים של אנשובי
  • 1 כף חרדל דיז'ון גרגירים
  • 1 שן שום
  • 5 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 5 כפות פרמזן מגוררת דק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שלושת רבעי כוס שמן זית עדין
  • 1 חלמון או כף מיונז (לא חובה)
דילוג לתוכן