המצרכים :

  • 400 גרם ביסקוויטים
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כפית תמצית וניל

למילוי

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 קופסאות גבינה לבנה
  • 2 כפות סוכר (אפשר 3 אם אוהבים מתוק יותר)
  • 1 קופסה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

לציפוי

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1מקציפים יחד את כל חומרי המילוי לקרם יציב.

2מערבבים בצלחת עמוקה 1/2 כוס חלב ותמצית וניל. טובלים ביסקוויט בחלב (טבילה מהירה וקצרה) ומניחים בתבנית מלבנית של 30X18 ס"מ. יוצרים כך שכבת ביסקוויטים.

דילוג לתוכן